Menu
Вашата количка

UV LED лампа L5 48W розова КТ

Нови Предварителна поръчка

UV LED лампа L5 48W розова КТ

Лампата за нокти L5 е устройство, което благодарение на своите полезни функции ви позволява ефективно да извършвате процедури за маникюр и педикюр с помощта на хибридни лакове, гелове или други светлинно втвърдяващи се препарати. Равномерно разпределените диоди и иновативната технология Dual Led гарантират идеално фиксиране на стайлинга на ноктите. Лесната употреба и добре обмислените функции правят лампата перфектна както за професионална, така и за домашна употреба.

Устройството е оборудвано с 33 равномерно разположени светодиода , даващи обща мощност от 48 W, елиминирайки т.нар. мъртва зона . Това позволява правилното втвърдяване на геловете и хибридните лакове, намалявайки неприятните усещания . Моделът L5 е със затворена форма, т.нар кабина , която дава възможност за по-прецизно и по-бързо фиксиране на стайлинга на ноктите. Технологията Dual Led, използвана в това устройство, кара диодите да излъчват светлина с две дължини на вълната, осигурявайки широк спектър на работа . Благодарение на използваните решения, лампата бързо и правилно втвърдява дори по-взискателните продукти и също така достига до по-труднодостъпните места на нокътната плочка.

Лампата е снабдена с таймер с четири програмирани времена на работа : 10, 30 s, 60 s и 99 s (т.нар. "Low Heat Mode"), който се показва на цифровия екран. Освен това, вграденият сензор за движение автоматично ще включи лампата, когато поставите пръстите на краката или ръцете си под нея, с максимално време на експозиция от 120 s . Това ви позволява удобно да изберете продължителността на експозицията в зависимост от стила, който се извършва в даден момент, и продуктите, използвани по време на третирането.

„Режим на ниска топлина“ за предотвратяване на усещане за парене

Споменатата система "Low Heat Mode" кара устройството постепенно да увеличава мощността си, докато продуктите се втвърдяват върху ноктите , като по този начин се нагрява по-бавно. Това намалява усещането за топлина и парене по време на експозиция . Това е незаменима функция, особено при втвърдяване на гелове, което често причинява дискомфорт.


Подвижен долен панел

Устройството има лесно за премахване подвижно дъно , което го прави изключително лесно да поставите крака си под него по време на педикюр или подология. Тази опция е идеална и за почистване или дезинфекция на оборудване , осигурявайки хигиена и безопасност в салона за красота.

Практични функции и ергономичен дизайн

Ергономичната форма, полезните функции и изчистеният дизайн правят лампата практичен и същевременно изключително елегантен елемент от оборудването на хола. Подходящите размери ви позволяват удобно да поставите цялата си ръка или крак под лампата , което осигурява равномерно втвърдяване на стила. Това е надеждна комбинация от практичност, естетика и професионализъм , която със сигурност ще отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти.

Моля, прочетете внимателно инструкциите преди употреба.

Комплектът включва: лампа, захранване, инструкция.

Данни:

Таймер: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s

Максимално време на работа: 120 s

Сензор за движение: да

Входящо напрежение: 110-240 V

Мощност: 48 W

Брой светодиоди: 33

Дължина на светлинната вълна: 365 nm, 405 nm

Размери : 21 x 20 x 12 cm


  • Наличност: Предварителна поръчка
  • Код на продукт: AS-148194
  • Тегло: 1.00kg
Products Sold: 0
Product Views: 275
85.00лв.
Може да добавите продукта в количката за пазаруване и да продължите с вашето пазаруване, след което да поръчате общо всички продукти от вашата количка.
Tabs, accordion or all-visible blocks styles for your html content. Any module can be displayed inside the product page (Products, Sliders, Banners, Gallery, etc.) via the all powerful Blocks/Tabs position module, which is actually a page builder itself - crazy stuff :)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.