Menu
Вашата количка

Органайзер контейнер за дребни продукти C55

Предварителна поръчка

Органайзер контейнер за дребни продукти C55

Универсалният контейнер под формата на касета ще бъде идеален за съхранение на малки предмети, козметични четки, декорации, пили и други козметични продукти. Неутрален цвят и минималистичен дизайн ще паснат перфектно на стила на всеки интериор.
Практичният контейнер е изработен от пластмаса, което го прави издръжлив и лесен за почистване . Позволява ви да поддържате хигиена и ред в съхраняваните аксесоари. Отворите в капака позволяват навлизането на въздух, за да не се задържа влага вътре.
Лесно ще побере пили, четки и всички други необходими козметични аксесоари, а благодарение на затварянето продуктите ще бъдат безопасни по време на транспортиране .
Размери на кутията: 19 х 8 х 4 см

  • Наличност: Предварителна поръчка
  • Код на продукт: AS-144343
  • Тегло: 0.00kg
Products Sold: 0
Product Views: 31
7.00лв.
Може да добавите продукта в количката за пазаруване и да продължите с вашето пазаруване, след което да поръчате общо всички продукти от вашата количка.
Tabs, accordion or all-visible blocks styles for your html content. Any module can be displayed inside the product page (Products, Sliders, Banners, Gallery, etc.) via the all powerful Blocks/Tabs position module, which is actually a page builder itself - crazy stuff :)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.