Menu
Вашата количка
Продажба на висикокачествено професионално козметично оборудване на най-ниски цени!

Парафин

Модел: PL-721
Парафин 1000 мл аромат кокосПарафиновото лечение се използва от много години заоблекчаване на болка, артрит, тендинит, бурсит и възпаление на мускулите.Препоръчва се за подобряване на много суха и напукана кожа.Осигурява голяма хидратация на кожата-става мека и гладкаЗагрейте парафина в нагревател.&..
11.00лв.
Парафин мента от Таити  2 х 500 мл
Предварителна поръчка
Модел: ES-04671
Парафин 500 мл аромат МентаПарафиновото лечение се използва от много години за облекчаване на болка,артрит, тендинит, бурсит и възпаление на мускулите.Кожатана ръцете и краката става  мека.Препоръчва се за подобряване намного суха и напукана кожа.Осигурява голяма хидратация на кожата.Дава ..
22.00лв.
Парафин портокал 2 х 500 мл
Предварителна поръчка
Модел: ES-04672
Парафин 500 мл аромат ПортокалПарафиновото лечение се използва от много години за облекчаване на болка,артрит, тендинит, бурсит и възпаление на мускулите.Кожатана ръцете и краката става  мека.Препоръчва се за подобряване намного суха и напукана кожа.Осигурява голяма хидратация на кожата.Да..
22.00лв.
Парафин с масло от карите 2 х 500 мл
Предварителна поръчка
Модел: ES-04673
Парафин  500 мл масло от каритеПодобрява еластичността и предпазва от стареене.Плодът на африканското дървото Ший се използва като съставка на много козметични препарати, защото е много богата на витамини и хранителни вещества. Той е богат на витамини А, D, E, F Най-бързо и лесното лечение за и..
22.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.