Menu
Вашата количка

Преносими кушетки

Модел: BF-51053
Сгъваема двусекторна преносима кушетка FMA201AДървена рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодлакътни..
310.00лв.
Модел: BF-51051
Сгъваема двусекторна преносима кушетка FMA201AДървена рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодлакътни..
310.00лв.
Модел: AS-126965
Сгъваема двусекторна преносима кушетка KomfortДървена  рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодл..
310.00лв. 370.00лв.
Модел: AS-126967
Сгъваема двусекторна преносима кушетка KomfortДървена рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодлакътни..
310.00лв. 370.00лв.
Модел: AS-126962
Сгъваема двусекторна преносима кушетка KomfortМетална - алуминиева рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за ма..
329.00лв.
Модел: AS-126963
Сгъваема двусекторна преносима кушетка KomfortМетална рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодлакътни..
329.00лв.
Модел: AS-130826
Сгъваема двусекторна преносима кушетка Komfort Activ  Метална - алуминиева рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването ..
310.00лв.
Модел: AS-147198
Сгъваемата алуминиева масажна маса Activ Fizjo Komfort е двусекторна кушетка с тапицерия в нюанси на розово, който е идеален както за салон за масажи или физиотерапевт , така и за много други специализирани кабинети. Продуктът не заема много място , а благодарение на въ..
349.00лв.
Модел: AS-124237
Сгъваема трисекторна преносима кушетка A 270Металната рамка в бялоДизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажВисококач..
680.00лв.
Модел: BF-51056
Преносима кушетка FMA 306A Преносима кушетка с 3 тела и дървена конструкцияРегулиране на височината чрез фиксирани позиции и възможност за сгъване чрез всяка от тяхОтвор за лице в самата структура и допълнителен прикачващ се отвор за лице Поставка за ръце..
329.00лв.
Модел: MP-SANSA
Сгъваема двусекторна преносима кушетка SansaМеталната рамка в бялоДизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажВисококач..
399.00лв.
Модел: AS-126968
Сгъваема трисекторна преносима кушетка KomfortМетална рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодлакътни..
339.00лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.