Menu
Вашата количка

Козметични легла и кушетки

 Козметично легло – какви са неговите функции?

 

Няма как един козметичен салон да изпълнява пълноценно своята дейност без наличието на качествено козметично легло. То е предназначено за удобното разполагане на клиента преди началото на процедурите, които ще му бъдат предоставени. Особено важно е да си набавите комфортно козметично легло, ако във вашия салон се предлагат различни масажни, релаксиращи и СПА процедури. Въпросната мебел изпълнява много важни функции във връзка с тези процедури. Ето кои точно функции имаме предвид:

Виж повече

 

 1.     Козметично легло: Спомага за пълното отпускане на клиента – както вероятно добре знаете, когато се прилагат масажни и СПА процедури, тялото на клиента трябва да е напълно отпуснато. По този начин може да се постигне наистина дълбочинен ефект от процедурите, способен да премахне изпитвана болка и дискомфорт, и да разреши различни физически проблеми на човека. Не бива да се правят никакви компромиси с качеството и комфорта на закупуваното козметично легло, защото това е възможно да повлияе негативно върху ефективността на самите процедури и върху удовлетвореността на клиентите от тях.
 2. Козметично легло 1        Козметично легло: Позволява по-прецизната работа на специалистите – правилно подбраното козметично легло позволява по-прецизната работа на специалистите, които са част от екипа на вашия козметичен салон. Това се дължи на различните опции, които притежават съвременните модели козметично легло. Опции за промяна на височината и наклона спрямо моментните нужди, както и за разполагане на клиента в точно необходимата за съответната процедура поза на тялото. Също така професионалистът би могъл да си нагласи съответното козметично легло така, че да му е най-удобно да работи от гледна точка на ъгъл, светлина и други фактори.
 3.      Козметично легло: Носи желания облик на салона – не бива да пропускаме и функцията на едно козметично легло, свързана с изграждането на професионалния образ на вашия козметичен салон. Когато салонът ви е добре оборудван и разполага с всички необходими мебели и апаратура за извършване на съответните процедури, определено клиентите ще бъдат по-склонни да ви се доверят. Така че покупката на първокласно и стилно козметично легло в никакъв случай не е излишен разход. Точно обратното – тя е инвестиция във вашия козметичен салон, която в дългосрочен план ще ви се отплати под формата на по-добра репутация, повече клиенти и съответно по-високи приходи.  

 

 

Как да изберете подходящото козметично легло?

 

Козметично легло 2

Няколко са факторите, които е добре да вземете под внимание при избора на козметично легло. Сред тях са материалите, от които е изградена структурата му, неговата тапицерия, ергономичната форма, размерите, допълнителните функции и екстри. Вижте малко повече информация за тези фактори:

 

 •       избора на козметично легло: структура – структурата на закупеното от вас козметично легло трябва да бъде изградена от достатъчно здрави и устойчиви материали. Материали, които са способни да се запазят в отлично състояние за дълъг период от време. Материали като алуминия и други метали, издръжливи на влиянията на основните фактори на заобикалящата среда.
 •       избора на козметично легло: тапицерия – тапицерията също е важен фактор при избора на козметично легло. Заложете на козметично легло с тапицерия, която от една страна е устойчива във времето, а от друга – е стилна и се почиства лесно. През последните години особено предпочитан материал за тапицерия, който отговаря на споменатите изисквания, е еко кожата.
 •        избора на козметично легло: ергономична форма – качественото козметично легло би трябвало да бъде с ергономична форма, която отговаря в максимална степен на нуждите на човешкото тяло. Това е важно от гледна точка на гарантирането на комфорта за клиента и на пълното отпускане на тялото му за постигане на дълбочинен ефект от прилаганите процедури.
 •        избора на козметично легло: размери – закупете козметично легло с размери, които биха позволили на всеки човек да се разположи удобно на него. Разбира се, трябва да съобразите този фактор също така с наличното свободно пространство във вашия козметичен салон, както и с броя на леглата, които е необходимо да разположите в рамките на въпросното пространство.
  • избора на козметично легло: допълнителни функции и екстри – някои модели козметично легло, предлагани на пазара, разполагат с допълнителни функции и екстри, които е възможно да са много полезни за вас и вашите клиенти. Като примери за подобни допълнителни екстри ще посочим регулируемите подлакътници, отвора за лице, хидравлично или моторно управление, дистанционното или педално управление и т.н.

   

 

 

Защо да закупите козметично легло от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg?   

 

kozmetichnooborudvane.bg е онлайн магазин, който е собственост на фирма Стил и Грация ЕООД. Ние предлагаме на своите клиенти богата и разнообразна гама от мебели и оборудване за обзавеждане на козметични, масажни, СПА, тату, фризьорски и бръснарски салони. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите козметично легло именно от нас:

 

Козметично легло 3 Козметично легло от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Високо качество – можете да бъдете сигурни, че от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg ще получите козметично легло от най-високо качество. Подбрали сме първокласни изделия от категорията, които са дело на реномирани производители. Изделия, които ще гарантират първокласните услуги във вашия козметичен салон и удовлетвореността на клиентите ви.

 

Козметично легло от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Ниски цени – можем да се похвалим и с доста ниски цени, особено предвид качеството на предлаганите продукти. Това е така, защото винаги съобразяваме ценовата си политика с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на местния бизнес. В онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg несъмнено ще намерите оптималното съотношение между качество и цена за категория „Козметично легло“.

 

Козметично легло от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Широка гама продукти на склад – широката гама от продукти на склад ни позволява да отговорим веднага на всяка една клиентска заявка и да доставим поръчаните продукти в най-кратки срокове. Независимо козметично легло с каква структура, тапицерия, форма, размери и допълнителни екстри си търсите, онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е точното място за вас.

 

Козметично легло от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Вежливо и компетентно обслужване – и не на последно място, екипът на kozmetichnooborudvane.bg ви предлага вежливо и компетентно обслуване. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, ако имате въпроси или пък се нуждаете от професионална консултация във връзка с избора на подходящото козметично легло за вашия бизнес.   

 


Козметично легло – какви са неговите функции?

Как да изберете подходящото козметично легло?

Защо да закупите козметично легло от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg?

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.