Menu
Вашата количка

Столове за педикюр

 

Защо ви е нужен стол за педикюр?

 

Във всеки козметичен салон, в който се предлага услугата  педикюр - козметичен или терапевтичен, трябва да има специален стол за педикюр. От една страна, това говори за професионализъм и спомага за по-лесното спечелване на доверието на клиентите. От друга, наличието на стол за педикюр носи множество преимущества както за самите клиенти, така и за професионалистите, които се занимават с предоставянето на услугата. Ето малко повече информация за тези преимущества:

Виж повече

 

          1.    Стол за педикюр: Комфорт за клиента – съвсем естествено специализираният стол за педикюр е изработен по начин, който гарантира максимални нива на комфорт за клиента в рамките на извършване на процедурата. Той е със специални поставки, на които краката могат да бъдат поставени удобно. Не подценявайте комфорта на клиента – този фактор може да има главно значение за избора на клиента към кой козметичен салон да се насочи.

     Стол за педикюр 1 2.    Стол за педикюр: По-прецизна работа на професионалиста – специализираният стол за педикюр ще помогне и на професионалиста да се чувства комфортно и съответно да бъде възможно най-прецизен при извършване на процедурата. Качествените модели от категория „Стол за педикюр“ имат редица приспособления, които са полезни в тази посока. Започвайки от приспособления за регулиране на височината и наклона спрямо моментните нужди, и стигайки до странично отваряне на краката и др.

           3.    Стол за педикюр: Трайна инвестиция – инвестицията в качествен стол за педикюр е трайна и ще се запази за дълго време. Реномираните модели стол за педикюр, които са направени от първокласни материали, години наред съхраняват отличното си състояние и могат да се използват без никакъв проблем. 

    4.    Стол за педикюр: Професионален изглед – както споменахме в самото начало на текста, наличието на специален стол за педикюр прави обстановката във вашия козметичен салон да изглежда много по-професионална. Когато влезнат в даден козметичен салон, клиентите искат всичко да изглежда безупречно и да им вдъхва доверие, че това наистина е място, където се извършват качествени процедури. Така че закупуването на стол за педикюр е инвестиция, която несъмнено ще ви бъде възвърната многократно във времето.

 

 

Как да изберете подходящия стол за педикюр?

 

Продължаваме с няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да изберете най-подходящия стол за педикюр от гледна точка на вашите нужди и изисквания. Вижте точно какво имаме предвид:

 

Стол за педикюр 2      -       подходящия стол за педикюр: не прибързвайте с избора -  закупуването на стол за педикюр е сериозна инвестиция във вашия козметичен салон. Така че не бива да прибързвате с избора, за да не получите стол за педикюр, който не отговаря на очакванията ви. Разгледайте внимателно различните модели стол за педикюр, предлагани на пазара, прочетете информацията за техните свойства и характеристики. Ако е нужно, свържете се и с търговеца, за да ви даде повече подробности и да се уверите, че наистина си търсите точно такъв стол за педикюр.

        -       подходящия стол за педикюр: търсете оптималното съотношение между качество и стил – когато става въпрос за избор на стол за педикюр, е хубаво да търсите оптималното съотношение между качество и стил. От една страна, закупеният стол за педикюр трябва да е направен от първокласни материали, способни да запазят отличното си състояние за дълъг период от време. От друга, той трябва да е достатъчно стилен и да се вписва по най-добрия начин в цялостния интериор и атмосфера на вашия козметичен салон.

        -       подходящия стол за педикюр: обърнете внимание на размерите – размерите са друг фактор, на който трябва да обърнете внимание при избора на стол за педикюр. Изчислете предварително колко свободно пространство ви е необходимо за стола за педикюр и таберетката на педикюриста към който сте се насочили когато правите покупката.

-       подходящия стол за педикюр: разгледайте допълнителните функции и екстри – разгледайте и допълнителните функции и екстри, които притежават отделните модели стол за педикюр, тъй като те също може да са ви от значителна полза. Като примери за такива допълнителни функции и екстри ще посочим удобни подлакътници, красива и лесна за почистване тапицерия, моторно управление, странично движение на крачетата и др.

 

 

Причини да закупите стол за педикюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg

 

Онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е собственост на фирма Стил и Грация ЕООД. Предлагаме на своите клиенти професионално оборудване по последни стандарти, сред което има подходящи мебели и апаратура за козметични, фризьорски, бръснарски, масажни, тату и СПА салони. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите стол за педикюр именно от нас:

 

Стол за педикюр 3 Стол за педикюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg:  Високо качество -  специално за вас сме подбрали модели стол за педикюр от най-високо качество. Модели, които са сред най-добрите и актуалните такива от каталозите на реномирани производители. Модели, които ще донесат множество преимущества на вас и на вашите клиенти в рамките на извършването на процедурата.

 

Стол за педикюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg:  Ниски цени – трябва също така да отбележим, че цените ни са изключително ниски, особено предвид качеството на предлаганите мебели. Тези цени са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на местния бизнес. В онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg ще намерите най-доброто за козметичния си салон при максимално изгодни за вас условия.

 

Стол за педикюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg:  Широка гама продукти на склад – широката гама продукти на склад, с която разполагаме, позволява на клиента да направи поръчка веднага и да я получи в най-кратки срокове. Независимо стол за педикюр с какви характеристики и допълнителни екстри ви трябва, онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е точното място за вас.

 

Стол за педикюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg:  Вежливо и компетентно обслужване – можете да разчитате на екипа на kozmetichnooborudvane.bg за вежливо и компетентно обслужване. Както и за професионална консултация по отношение на избора на стол за педикюр. Ние ще ви помогнем да вземете правилното решение от гледна точка на успеха и просперитета на вашия бизнес.

 

 

 

 

 

 

Защо ви е нужен стол за педикюр?

Как да изберете подходящия стол за педикюр?

Причини да закупите стол за педикюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg

Козметичен стол 190 х 63/83 х 74 см Козметичен стол 190 х 63/83 х 74 см
Горещи -7 %
Модел: BF-8242
Козметичен стол в бял цвятОтвор за лице и подвижна възглавница за облегалка за глава.Подходящ за естетични процедури, козметика, цялото тяло и кракатаВисоко качествоНаклонът на облегалката и облегалката за крака се регулира механично ПодлакътникХромирана метална конструкцияТапицерия - устойчива..
650.00лв. 700.00лв.
Модел: NBB-KE02WHITE
Козметичен стол INKПодходящ за естетични, козметични, педикюр и тату процедури Високо качествоНаклонът на облегалката и облегалката за крака се регулира механично и независимо.Подвижни подлакътнициХромирана метална конструкцияТапициран с висококачествена PU, устойчива и лесна за почистванеРазме..
870.00лв.
Модел: NBB-KE02black
Козметичен стол INKПодходящ за естетични, козметични, педикюр и тату процедури Високо качествоНаклонът на облегалката и облегалката за крака се регулира механично и независимо.Подвижни подлакътнициХромирана метална конструкцияТапициран с висококачествена PU, устойчива и лесна за почистванеРазме..
870.00лв.
Модел: AS-131927
Стол за педикюр 112Регулируемост на височината с помощта на хидравлична помпа, която има функция блокиране на системата.Облегалката и височината на краката се регулират по отделно, чрез газов механизъмТапицерия: екокожа, устойчива и лесна за поддръжкаОснова 76 х 60 смВисочина 44 / 60 смМаксимал..
1,250.00лв.
Модел: AS-131928
Стол за педикюр 112Регулируемост на височината с помощта на хидравлична помпа, която има функция блокиране на системата.Облегалката и височината на краката се регулират по отделно, чрез газов механизъмТапицерия: екокожа, устойчива и лесна за поддръжкаОснова 76 х 60 смВисочина 44 / 60 смМаксимал..
1,250.00лв.
Модел: AS-114917
Стол за педикюр A 210CРегулируемост на височината с помощта на хидравлична помпа, която има функция блокиране на системата.Облегалката и височината на краката се регулират по отделно, чрез газов механизъмТапицерия: екокожа, устойчива и лесна за поддръжкаШирина на седалката 63 смВисочина 64..
950.00лв.
Модел: AS-100714
Въртящ се стол за педикюр A 210C Регулируемост на височината с помощта на хидравлична помпа, която има функция блокиране на систематаОблегалката и височината на краката се регулират по отделно, чрез газов механизъм.Бяла PU безшевна тапицерия от високо качество устойчива и лесна за поч..
950.00лв.
Модел: MP-Anita
Стол за педикюр с подложка за крака и вибрираща ваничкаВисочина и въртене на регулируемия стол с хидравлична помпа и заключваща система. Подлакътник от пластмаса.Масажна spa вибрираща ваничка за крака с противохлъзгаща повърхност Въртяща се подложка за крака, регулируема на височина.Тапициран в..
940.00лв.
Модел: BF-51041 CH-235
Козметичен трисекторен хидравличен стол Цвят бялМахащи се подлакътнициОтвор за лице и подвижна възглавница за облегалка за глава.Подходящ за естетични процедури, козметика, цялото тяло и кракатаВисоко качествоМоделът е от три се сектора , като облегалката и зоната при краката могат да се регули..
1,100.00лв.
Модел: WK-S019.A26
Комфортен стол за педикюр с ваничка и вградена поставка за крака CremРегулируема височина и въртене на стола с хидравлична помпа и система за заключване.Регулируема по височина и въртяща се поставка за крака.Бяла PU тапицерия устойчива и лесна за почистванеРазмери: 105 x 75 x 54 ..
1,198.00лв.
Модел: WK-2244A.3
Луксозен стол за педикюр с много стабилна конструкция Cubo (3 мотора)Оборудван с 3 мотора, които контролират височината, ъгъла на облегалката и наклона на седалката. Контрола на моторите е от бутони в дясната част на седалката ( при седнало положение)Система чрез бутони които да контр..
3,658.00лв.
Модел: WK-2244A.3
Луксозен стол за педикюр с много стабилна конструкция Cubo (3 мотора)Оборудван с 3 мотора, които контролират височината, ъгъла на облегалката и наклона на седалката.  Контрола на моторите е от бутони в дясната част на седалката ( при седнало положение)Система чрез бутони кои..
3,658.00лв.
Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.