Menu
Вашата количка
Продажба на висикокачествено професионално козметично оборудване на най-ниски цени!

Столове за педикюр

Модел: NBB-JX-P02
Вана за крака IslaПрактична, елегантна и изключителна вана за педикюр и СПА, изработена от керамика, с уникален дизайн и фини покрития със заоблени ръбове. Марка за крака с гладко покритие за комфорт на вашите клиенти. Включва сифон с хромирана тапа и хромиран смесител с подвижен душ с два вида водн..
425.00лв. 475.00лв.
Модел: NBB-803Asilver
Козметичен стол AlexОтвор за лице и подвижна възглавница за облегалка за глава.Подходящ за естетични процедури, козметика, цялото тяло и кракатаВисоко качествоНаклонът на облегалката и облегалката за крака се регулира механично и независимо.Подлакътник и подвижна възглавница за облегалка за глава.Ра..
599.00лв.
Модел: NBB-KE02WHITE
Козметичен стол INKПодходящ за естетични, козметични, педикюр и тату процедури Високо качествоНаклонът на облегалката и облегалката за крака се регулира механично и независимо.Подвижни подлакътнициХромирана метална конструкцияТапициран с висококачествена PU, устойчива и лесна за почистванеРазме..
680.00лв.
Модел: NBB-802AFMwhite
Сгъваем стол - кушетка Twist PodoОтвор за лице и подвижна възглавница за облегалка за глава.Подходящ за естетични процедуриМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката и поставката за крака.Сгънат заема много малко пространство.Хромирана метална конструкцияТапициран с висококачествена PU, уст..
599.00лв. 629.00лв.
Модел: MP-Anita-Astra
Стол за педикюр с подложка за крака и вибрираща ваничкаВисочина и въртене на регулируемия стол с хидравлична помпа и заключваща система. Подлакътник от пластмаса.Масажна spa вибрираща ваничка за крака с противохлъзгаща повърхност Въртяща се подложка за крака, регулируема на височина.Тапициран в..
780.00лв.
Модел: WK-S019.A26
Комфортен стол за педикюр с ваничка и вградена поставка за крака CremРегулируема височина и въртене на стола с хидравлична помпа и система за заключване.Регулируема по височина и въртяща се поставка за крака.Бяла PU тапицерия устойчива и лесна за почистванеРазмери: 105 x 75 x 54 ..
998.00лв.
Модел: MP-EVA
Луксозен стол за педикюр с много стабилна конструкция Eva (3 мотора)Оборудван с 3 мотора, които контролират височината, ъгъла на облегалката и наклона на седалката.Поставка за крака (80°) - регулиране от газов механизъм.Бяла PU  тапицерия от високо качество устойчива и лесна..
2,500.00лв. 2,650.00лв.
Модел: WK-2232A.1.A26
Електрически стол за педикюр с модерен дизайн Extens (1 Мотор)Оборудван с 1 мотор за регулиране на височинатаНезависимо регулируеми степенки с помощта на газов механизъмПодвижна облегалка за главата с възглавницаБяла PU тапицерия с високо качество устойчива и лесна за почистванеРазмер без подла..
1,814.00лв.
Модел: NBB-KE03-KORSOblack
Стол за педикюр с вградена поставка за крака Korso - черенРегулируема височина и въртене на стола с хидравлична помпа и система за заключване.Комфортна седалка тип кресло 48 с падаща облегалка, което позволява да се осъществяват няколко процедури наведнъж ( миглопластика, почиств..
1,180.00лв.
Модел: NBB-823Abouf
Козметичен стол MaestroОтвор за лице и подвижна възглавница за облегалка за глава.Подходящ за естетични процедури, козметика, цялото тяло и кракатаВисоко качествоНаклонът на облегалката и облегалката за крака се регулира механично  и независимо.Подлакътник и подвижна възглавница за облегалка за..
1,399.00лв.
Модел: NBB-ZD-900silver
Стол за педикюр с вградена подложка за крака.Височина и въртене на регулируемия стол с хидравлична помпа и заключваща система.Подлакътник от пластмаса.Въртяща се подложка за крака, регулируема на височина.Тапициран в PVC устойчива и  лесен за почистване.Не включва ваната за крака.Механизъм: хид..
720.00лв.
Модел: WK-2231A
Въртящ се стол за педикюр SolРегулируемост на височината с помощта на хидравлична помпа, която има функция блокиране на системата.Облегалката и височината на краката се регулират по отделно, чрез газов механизъм.Бяла PU безшевна тапицерия от високо качество устойчива и лесна за почист..
1,378.00лв.
Показва 1 до 12 от 52 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.