Menu
Вашата количка

Маси за маникюр

 

Маса за маникюр – защо ви е необходима?

 

Маса за маникюр е необходима във всеки един реномиран козметичен салон, в който се практикува тази процедура. Въпросната маса носи множество преимущества както за клиентите, така и за самите собственици на козметичния салон. В следващите редове ще се постараем да изведем основните сред тези преимущества:

Виж повече

 

       Маса за маникюр 1   1.    Маса за маникюр: Максимален комфорт за клиента – гарантирането на максимални нива на комфорт за клиента в рамките на процедурата по поставяне на маникюр е от ключово значение за това той да се чувства удовлетворен от процедурата и да се върне отново във вашия козметичен салон. Качествената маса за маникюр ще ви помогне да постигнете споменатите цели. Наличието на маса за маникюр осигурява на клиента лично пространство, което той не трябва да споделя с други хора. Тя му позволява да се настани удобно и дори да се наслади на освежаваща напитка или пък на интересно списание преди началото на процедурата.

     2.    Маса за маникюр: По-голямо удобство и за професионалиста – първокласната маса за маникюр ще осигури по-голямо удобство и за професионалиста, който предоставя услугата. Тя ще му позволи да се нагласи в оптималната позиция с оглед прецизното поставяне на маникюр, както и да си гарантира идеалната светлина. Новите модели маса за маникюр разполагат също така с чекмежджета или рафтове, където могат да се съхраняват необходимите за процедурата принадлежности и консумативи. Така всичко ще ви бъде под ръка и няма да ви се налага да обикаляте постоянно из различните зони на салона.

           3.    Маса за маникюр: Лесно и ефективно почистване – качествените модели маса за маникюр се почистват доста лесно и ефективно. Техните плотове са направени така, че да бъдат максимално устойчиви на лак, ацетон и останалите продукти, с които стандартно се работи в рамките на процедурата. Закупувайки специализирана маса за маникюр, си гарантирате, че тя ще се запази в отлично състояние за дълъг период от вереме и съответно инвестицията, която сте вложили, ще бъде добре защитена.

       4.      Маса за маникюр: Професионална обстановка – наличието на специализирана маса за маникюр е важно и от гледна точка на впечатлението, с което остават посетителите във вашия козметичен салон. Винаги изглежда по-добре, ако маникюрът се прави на специално предназначена за това маса, а не на произволно избрано пространство. Първокласната маса за маникюр говори за професионализъм, високо качество на услугите и стимулира потребителите да ви се доверят и да станат ваши клиенти.

 

 

Как да изберете подходящата маса за маникюр?

 

Няколко са факторите, които трябва да вземете под внимание при избора на маса за маникюр. Сред тях са материалът, от който тя е направена, размерите, дизайнът, както и допълнителните функции и екстри. Ето малко повече информация относно споменатите фактори:

 

       Маса за маникюр 2  -       избора на маса за маникюр: материал – дървените материали са доста предпочитани за маса за маникюр поради достъпните им цени. Един чудесен вариант за всеки козметичен салон е маса за маникюр, изработена от ламинирано ПДЧ. Тя е стилна и устойчива във времето, а прахът върху нея обикновено не се вижда.

        -       избора на маса за маникюр: размери – размерите също са важен фактор, когато става въпрос за избор на маса за маникюр. Колкото по-широка например е дадена маса за маникюр, толкова по-удобна ще бъде тя за клиента и за професионалиста. Трябва обаче това да се съобрази и с параметрите на козметичния салон, както и с броя на масите, които дейността ви изисква да поставите.

            -       избора на маса за маникюр: дизайн -  обърнете внимание и на дизайните на набелязаните от вас модели маса за маникюр. Те трябва да отговарят на новите тенденции в интериора на козметичните салони и да се хармонизират по-най-добрия начин с останалата част от обстановката.

       -       избора на маса за маникюр: допълнителни функции и екстри – някои от предлаганите на пазара модели маса за маникюр разполагат с допълнителни функции и екстри, които биха могли да ви бъдат доста полезни. Като примери за такива допълнителни функции и екстри ще посочим чекмежджетата или рафтовете за поставяне на различни принадлежности, колелата със спирачки за максимално лесно местене, вградените прахоуловители и т.н.

 

 

Причини да закупите маса за маникюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg

 

Маса за маникюр 3kozmetichnooborudvane.bg е онлайн магазин, принадлежащ на фирма Стил и Грация ЕООД. Ние предлагаме модерни мебели и апаратура за козметични, масажни, фризьорски, бръснарки, тату и СПА салони. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нас при търсене на маса за маникюр:

 

Маса за маникюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Високо качество – даваме ви възможност да си закупите маса за маникюр от най-високо качество. Предлаганите в онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg маси са дело на реномирани производители и са изработени според последните стандарти в бранша. Те предоставят максимален комфорт както на клиентите, така и на специалистите, извършващи процедури по поставяне на маникюр.

 

Маса за маникюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Ниски цени -  в същото време цените ни са достатъчно ниски и изгодни за клиента. Винаги ги съобразяваме с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на бизнеса. Онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е подходящото място за вас, ако търсите оптималното съотношение между качество и цена за категория „Маса за маникюр“.

 

Маса за маникюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Широка гама продукти на склад – разполагаме с широка гама продукти на склад, благодарение на което клиентите ни няма нужда да чакат кой знае колко за доставката на желаните от тях артикули. Независимо на маса за маникюр с какви материали, размери, дизайни и допълнителни екстри сте се спрели, ние сме способни да удовлетворим веднага вашите нужди и изисквания.

 

Маса за маникюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Вежливо и компетентно обслужване – сред отличителните характеристики на екипа на онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е вежливото и компетентно обслужване, което предоставяме на клиентите си. Не се притеснявайте да ни зададете своите въпроси или пък да поискате професионална консултация по отношение на избора на маса за маникюр. Ние с радост ще ви помогнем да вземете най-доброто  решение за вас и вашия бизнес.

 

Маса за маникюр – защо ви е необходима?

Как да изберете подходящата маса за маникюр?

Причини да закупите маса за маникюр от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg

Модел: NBB-MS02white
Новата маса за маникюр GRANDE plus е специално проектирана за да улесни всеки маникюристМногофункционалните колони служат като основна база и позволява всички работни инструменти и продукти да бъдат организирани лесно и бързо.Дървен заоблен плот12 чекмеджета на всяка от колонитеПодвижна на..
1,300.00лв. 2,200.00лв.
Модел: NBB-MS02black
Новата маса за маникюр GRANDE plus е специално проектирана за да улесни всеки маникюристМногофункционалните колони служат като основна база и позволява всички работни инструменти и продукти да бъдат организирани лесно и бързо.Дървен заоблен плот12 чекмеджета на всяка от колонитеПодвижна на..
1,300.00лв. 2,200.00лв.
Модел: BF50017 DP-3426B
Маса за маникюр Стъклен матиран плотВграден прахоуловител 30WКолела със спирачкиЧекмеджета и от двете страниБял цвятРазмери на продукта: 127 x 47 x 76 смТегло 50 кг..
1,050.00лв.
Модел: BF50015 DP-3427B
Маса за маникюр BeautyforЕлегантна маса маникюр с вграден прахоуловител Прахоуловител 25 WПлот от здраво матирано стъкло Оборудвана с хромиран крак и колелца Колона за съхранение с едно чекмедже и шкафРазмери: 119 х 51 х 78 см..
900.00лв.
Модел: NBB-Esti -white
Дървена маса за маникюр Esti - бяла 105 x 42/50 x 75 смПрахоуловител 76 W4 чекмеджета Метален крак4 колелца Захранващо напрежение: 220 - 240 V, 50 / 60 Hz - мощност 76 W- Филтриран обем на въздуха: 339,81 м3 на час- Ниво на шум: 51/58 dB- Здрава метална конструкция- Дължина - 33с..
840.00лв. 940.00лв.
Модел: MP-Marion
Маса за маникюр с прахоуловител и мострен LED изложител за лакове MarionЕлегантна маса маникюр в бял цвятНоваторски дизайнМострен LED изложител за лаковеПревключвател за светлината и 4 изхода за контактПрахоуловител 30 WВъзглавница за дланитеОборудвана с колона с 2 чекмеджета Размери 118 х 52 х..
1,490.00лв.
Модел: NBB-MS06white
Дървена маса за маникюр Art в бял цвятКолона тапицирана в бяло еко кожа - 2 рафта и 2 чекмеджетаМетален кракТегло 27 кг ..
565.00лв.
Модел: AS-106683 D-HZ-2049A-KAP
Маса за маникюр Azzuro 2049 Стил и модерност в едноИзключително оригинална маса за маникюрЕлектрически контакт за свързване на аксесоари илиинструменти за работаТой не само изглежда страхотно, но е и изключително функционаленМебелите разполагат с широк плот и две просторни чекмеджета побир..
750.00лв. 790.00лв.
Модел: AS-113259
Маса за маникюр сгъваемаЧекмеджде за съхранениеКолела със заключваща се системаКалъф за транспортиране Размер 94 x 44 x 72 см Тегло 12 кг..
210.00лв.
Модел: BF-50012 DP-3425
Маса за маникюр Колела със спирачкиЧекмеджета и от двете страниБял цвятРазмери на продукта: 122 x 48 x 77 смТегло 44 кг..
700.00лв.
Модел: NBB-MS09
Дървена маса за маникюр Katrin венгеКолона от 2 рафта и 2 чекмеджетаМетален кракТегло 27 кг ..
430.00лв.
Модел: NBB-MS09-SILVER
Дървена маса за маникюр Katrin в Колона от 2 рафта и 2 чекмеджетаМетален кракТегло 27 кг ..
430.00лв.
Показва 1 до 12 от 58 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.