Menu
Вашата количка
Продажба на висикокачествено професионално козметично оборудване на най-ниски цени!

Преносими кушетки

Модел: AS-126968
Сгъваема двусекторна преносима кушетка KomfortМеталната рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодлакът..
329.00лв.
Модел: MP-SANSA
Сгъваема двусекторна преносима кушетка SansaМеталната рамка в бялоДизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажВисококач..
399.00лв.
Модел: NBB-802AFMwhite
Сгъваем стол - кушетка Twist PodoОтвор за лице и подвижна възглавница за облегалка за глава.Подходящ за естетични процедуриМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката и поставката за крака.Сгънат заема много малко пространство.Хромирана метална конструкцияТапициран с висококачествена PU, уст..
599.00лв. 629.00лв.
Модел: NBB-802AFwhite
Сгъваема трисекторна кушетка Twist Металната рамка в бялоДизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката и поставката за крака.Сгъната заема много малко пространствоПодлакътниците и облегалката за глава са подвижни,Отвор за лице, ..
470.00лв.
Преносима кушетка Komfort 186 х 59 х 62/80 см - черна Преносима кушетка Komfort 186 х 59 х 62/80 см - черна
Нови Предварителна поръчка
Модел: AS-126963
Сгъваема двусекторна преносима кушетка KomfortМеталната рамка Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката Сгъната заема много малко пространствоОтвор за лице, който улеснява използването на кушетката за масажПодлакът..
329.00лв.
Преносима кушетка Reiku Преносима кушетка Reiku
Предварителна поръчка
Модел: D-CFAL05F
Преносима кушетка ReikuПреносима кушетка с метална конструкция, регулируема чрез обтегачиРегулиране на височината чрез фиксирани позиции Ъгъл на облегалката 0-70ºОтвор за лицеЧанта за съхраняване и транспортЧерна PU тапицерия и матрак с висока плътностРазмери на продукт..
595.00лв.
Преносима кушетка Romus
Предварителна поръчка
Модел: D-JFMS02FE
Преносима кушетка RomusПреносима кушетка с 3 тела и дървена конструкция, регулируема чрез обтегачи.Регулиране на височината чрез фиксирани позиции и възможност за сгъване чрез всяка от тях.Отвор за лице в самата структура и допълнителен прикачващ се отвор за лице&n..
345.00лв.
Преносима кушетка Sella - бяла Преносима кушетка Sella - бяла
Предварителна поръчка
Модел: WK-S020.A26
Преносима кушетка SellaПреносима кушетка с 3 тела и дървенаконструкция, регулируема чрез обтегачиРегулиране на височината чрез фиксиранипозиции и възможност за сгъване чрез всяка от тяхЪгъл на гърба 0-45ºОтвор за лицеЧанта за съхраняване и транспортБяла PU тапицери..
356.00лв.
Преносима кушетка SONIA - Alsh
Предварителна поръчка
Модел: D-HZ-3382
Преносима кушетка AlshПреносима кушетка с метална конструкция, регулируема чрез обтегачиРегулиране на височината чрез фиксирани позиции Ъгъл на облегалката 0-65ºОтвор за лицеЧанта за съхраняване и транспортЧерна PU тапицерия и матрак с висока плътностРазмери на продукта..
599.00лв.
Преносима кушетка Trigg
Предварителна поръчка
Модел: D-CFMS03R
Преносима кушетка TriggПреносима кушетка с 3 тела и дървена конструкция, регулируема чрез обтегачи.Регулиране на височината чрез фиксирани позиции и възможност за сгъване чрез всяка от тях.Регулиране ъгъла на облегалката : 0 - 70ºОтвор за лице в самата структу..
520.00лв.
Преносима кушетка Vastis  196 x 64  х 64/90.5 см Преносима кушетка Vastis  196 x 64  х 64/90.5 см
Предварителна поръчка
Модел: WK-F021.A12
Преносима кушетка VastisПреносима трисекторна  кушетка с лека алуминиева конструкция и регулируема от обтегачи.Височина регулируема от фиксирани позиции и сгъване от която и да е от тях. Регулируема облегалкаОтвор за лицеСтранични подлакътнициЧанта за съхранение и транспортиране Тапициран в чер..
384.00лв.
Сгъваема кушетка Twist 180  х  65/84 х 70 см Сгъваема кушетка Twist 180  х  65/84 х 70 см
Предварителна поръчка
Модел: NBB-802AFblack
Сгъваема трисекторна кушетка Twist Металната рамка в бяло Дизайнът на рамката гарантира устойчивостта във всяка позицияМеханично, лесно и бързо настройване на облегалката и поставката за крака.Сгъната заема много малко пространствоПодлакътниците и облегалката за глава са подвижни,Отвор за лице,..
470.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.