Menu
Вашата количка

Електрически кушетки

 

Масажна кушетка – с какво тя помага в рамките на масажните процедури?

 

Ако притежавате масажен салон и ежедневно предоставяте на своите клиенти релаксиращи процедури, несъмнено трябва да инвестирате в качествена масажна кушетка. Масажна кушетка, на която клиентите да могат да се разположат удобно в рамките на желания масаж. Няма как една процедура да бъде пълноценна и максимално ефективна, ако не се проведе на специално предназначена за целта масажна кушетка. Ето с какво тя подпомага релаксиращите процедури:

Виж повече

 

        Масажна кушетка 1 1.        Масажна кушетка: Отпуска клиента – за да може масажът да се приложи пълноценно, тялото на клиента трябва да бъде наистина отпуснато. Първокласната масажна кушетка ще допринесе доста за постигането на тази цел. Изделията от категорията са ергономични и разработени по начин, удовлетворяващ оптимално човешкото тяло. Благодарение на тях клиентът изпада в пълен покой и позволява действието на процедурата да е възможно най-дълбочинно, носейки благотворен ефект за здравето и кондицията на тялото.

            2.       Масажна кушетка: Помага на масажиста – наличието на масажна кушетка е улеснение и за масажиста. Улеснение, което му позволява да си свърши работата максимално прецизно. Новите модели масажна кушетка дават възможност за регулиране на височината и наклона във всеки един момент. Така масажистът ще си осигури перфектната позиция на тялото, идеалната светлина и всичко друго необходимо за безупречното извършване на предстоящия масаж.   

      3.    Масажна кушетка: Елегантност и професионализъм – първокласната масажна кушетка показва, че в салона ви действително се работи професионално, а качеството на предоставяните услуги е най-високо. Винаги перфектно оборудваният масажен салон прави положително впечатление на клиентите и ги стимулира да се доверят на неговия екип. 

            4.    Масажна кушетка: Устойчивост във времето – ако подберете качествена масажна кушетка за своя салон, можете да разчитате на това, че тя ще ви върши работа за дълъг период от време. Надеждните изделия от категорията са здрави, устойчиви, запазват функционалността си, както и способността да отговарят на специфичните потребности на човешкото тяло.

 

 

Полезни съвети по отношение на избора на подходящата масажна кушетка

 

Масажна кушетка 2Продължаваме с няколко съвета, които ще ви бъдат доста полезни по отношение на избора на подходящата масажна кушетка за нуждите и изискванията на вашия бизнес. Вижте точно какво имаме предвид:

 

       -       избора на подходящата масажна кушетка: винаги поставяйте комфорта на първо място – винаги поставяйте комфорта на първо място, когато става въпрос за покупката на масажна кушетка. Както вече отбелязахме в началото на текста, комфортната масажна кушетка има ключово значение за това да отпусне човешкото тяло и да увеличи до максимум благотворния ефект на масажните процедури. Не правете никакви компромиси с качеството и ефективността на тези процедури, защото именно от споменатите аспекти зависи удовлетвореността на клиентите (и повторното им завръщане във вашия масажен салон).

-        избора на подходящата масажна кушетка: обърнете внимание на размерите – обърнете внимание на размерите на набелязаните от вас модели масажна кушетка.  От една страна, въпросните размери трябва да са достатъчни, за да може всеки един човек да се чувства удобно върху закупената масажна кушетка. От друга, съответната масажна кушетка е необходимо да се съобрази с наличното свободно пространство във вашия козметичен салон. Комбинирайте тези два фактора и вземете оптималното решение по отношение на избора на масажна кушетка.

   -       избора на подходящата масажна кушетка: търсете допълнителни функции и екстри – търсете масажна кушетка с допълнителни функции и екстри, които биха могли да са от голяма полза за вас и вашите клиенти. Като примери за такива допълнителни екстри ще дадем опциите за механично, лесно и бързо надстройване на облегалката, наличието на отвор за лице, както и на устойчива и лесна за почистване тапицерия.

       -         избора на подходящата масажна кушетка: опитайте се да откриете възможно най-изгодната цена – опитайте се да откриете възможно най-изгодната цена, която може да ви бъде предложена за масажна кушетка. Това става най-лесно като сравните цените на различни онлайн търговци. Имайте предвид обаче, че за да е коректно подобно сравнение, трябва да става въпрос за кушетки с идентични свойства и характеристики.

 

 

Защо да закупите масажна кушетка от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg? 

 

Масажна кушетка 3Онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е собственост на фирма Стил и Грация ЕООД. Тук можете да намерите богата гама от първокласни мебели и апаратура за масажни, козметични, фризьорски, бръснарски, тату и СПА салони. По-надолу ще изведем няколко основателни приччини да закупите масажна кушетка именно от нас:   

 

Масажна кушетка от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Високо качество – онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg ви предлага само и единствено модели масажна кушетка от най-високо качество. Модели, които са дело на реномирани производители и отговарят на последните тенденции в бранша. Модели, които предоставят максимален комфорт на клиента и спомагат за пълната му удовлетвореност от извършените масажни процедури.

 

Масажна кушетка от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Ниски цени – от друга страна, цените в онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg са изключително ниски, особено като се вземе предвид качеството на предлаганите изделия. Винаги сме съобразявали ценовата си политика с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на местния бизнес. Можете да бъдете сигурни, че при нас ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Масажна кушетка“.

 

Масажна кушетка от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Широка гама продукти на склад -  друго съществено преимущество от пазаруването в онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е, че разполагаме с широка гама от продукти на склад. Което означава, че можете да направите поръчка веднага и да получите желания продукт в най-кратки срокове. Независимо масажна кушетка с какви характеристики и допълнителни екстри си търсите, платформата ни е точното място за вас.

 

Масажна кушетка от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Вежливо и компетентно обслужване – пазарувайки от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg, можете да разчитате на вежливо и компетентно обслужване. Не се колебайте да се обръщате към екипа ни винаги, когато имате нужда от професионална консултация по отношение на избора на масажна кушетка или друг желан от вас продукт. Ние с радост ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви насочим към верния избор от гледна точка на успеха и просперитета на вашия бизнес. 

 


Масажна кушетка – с какво тя помага в рамките на масажните процедури?

Полезни съвети по отношение на избора на подходящата масажна кушетка

Защо да закупите масажна кушетка от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg?

Mасажна кушетка 1
Mасажна кушетка - Разгледайте при нас!
Модел: BF-50022
Функционална трисекторна електрическа кушетка 2214A ( 3 мотора)3 мотора, които контролират височината, облегалката и наклона краката.Дистанционно управлениеОтвор за лице с възглавницаБяла PU тапицерия от високо качество, устойчива и лесна за почистванеРазмер без подлакътник: 188 x 64 смРаз..
2,560.00лв.
Модел: WK-E01 7.3.A26
Функционална трисекторна електрическа кушетка Glab3 мотора, които контролират височината, облегалката и наклона краката.Подвижни подлакътнициДистанционно управлениеОтвор за лице с възглавницаБяла PU тапицерия от високо качество, устойчива и лесна за почистванеРазмер без подлакътник: 185 x 58 смРазме..
2,380.00лв.
Модел: AS-100709 CLAVI black
Функционална трисекторна електрическа кушетка Lux3 мотора, които контролират височината, облегалката и наклона кракатаПодвижни подлакътнициДистанционно управлениеОтвор за лице с възглавницаПоставка за хартияЧерна PU тапицерия от високо качество, устойчива и лесна за почистванеЛегнала седалка с ..
2,100.00лв. 2,612.00лв.
Модел: MP-MARY
Електрическа кушетка Mary Двусекторна кушетка с метална конструкция.1 мотор, който контролира височината.Дистанционно за регулиране на моторите.Наклона на облегалката се регулира чрез газов механизъм.Ъгъл 0° ~ 45°Облегалката за глава е сваляща се, с възглавница и с отвор за лице.Има прибиращи с..
1,890.00лв.
Модел: MP-MARY B
Електрическа кушетка Mary Двусекторна кушетка с метална конструкция.1 мотор, който контролира височината.Дистанционно за регулиране на моторите.Наклона на облегалката се регулира чрез газов механизъм.Ъгъл 0° ~ 45°Облегалката за глава е сваляща се, с възглавница и с отвор за лице.Има прибиращи с..
1,890.00лв.
Модел: NBB- 837 WK-2212 D-3684A
Електрическа кушетка Optima Двусекторна кушетка с метална конструкция.1 мотор, който контролира височината.Система чрез бутони които да контролират моторите, заменяйки функцията дистанционно, което придава удобство на професионалиста, тъй като не трябва да се отдалечава за да рег..
1,890.00лв.
Модел: NBB-830A - white
Електрическа кушетка WengaДвусекторна кушетка с голяма стабилност1 мотор, който регулира височината чрез дистанционно управлениеНаклона на облегалката се регулира механично 0° ~ 55°Здрава метална конструкция с 2 колелца за да се улесни нейното придвижване.Бяла PVC висококачествена тапицерия, ус..
1,590.00лв.
Модел: NBB-830A-black
Електрическа кушетка Wenga - чернаДвусекторна кушетка с голяма стабилност1 мотор, който регулира височината чрез дистанционно управлениеНаклона на облегалката се регулира механично 0° ~ 55°Здрава черна метална конструкция с 2 колелца за да се улесни нейното придвижване.Черна PVC висококачествен..
1,590.00лв.
Модел: AS-111342 D-HZ-3329E - HEKA
Спа кушетка многофункционална от висок клас Оборудвана с 1 мотор, който контролира височината Облегалката и наклонът се регулират ръчноЛесна за почистване бяла PU тапицерия Отвор за лице за допълнителен комфортКонструкцията на кушетката е солидна рамка с две метални кол..
1,600.00лв.
Електрическа кушетка  Azzurro 708A (4 мотора) - бяла  190 X 62/68 X 59/91 см Електрическа кушетка  Azzurro 708A (4 мотора) - бяла  190 X 62/68 X 59/91 см
Предварителна поръчка
Модел: AS-109094
Луксозен стол с много стабилна конструкция Azzurro 708A (4 мотора) Оборудван с 4 мотора, които контролират височината, ъгъла на облегалката, наклона на седалката и поставката за крака Бяла PU тапицерия от високо качество устойчива и лесна за почистванеОтвор за лице – за..
4,400.00лв.
Електрическа кушетка  Azzurro 873 (4 мотора) - бяла 170 x 63 x 63/100 см Електрическа кушетка  Azzurro 873 (4 мотора) - бяла 170 x 63 x 63/100 см
Предварителна поръчка
Модел: AS-144740
Луксозен стол с много стабилна конструкция Azzurro 873 (4 мотора) Професионалното оборудване се използва, наред с други, в салони за красота, подологични кабинети, масажни и физиотерапевтични студияЕлектрическият стол Azzurro е оборудван с 4 задвижващи механизма, управлявани от жично ..
6,000.00лв.
Електрическа кушетка -  S502 B-LIGHT(4 мотора) 193 х 56/85 х 60/105 см- бяла с LED светлина Електрическа кушетка -  S502 B-LIGHT(4 мотора) 193 х 56/85 х 60/105 см- бяла с LED светлина
Предварителна поръчка
Модел: WK-BLIGHT502.4.A26
Електрическа кушетка -  S502Трисекторна кушетка с голям конфорт PVC тапицерия 10 см от високо качество, устойчива и лесна за почистване4 мотора, който позволява да се регулира височината, ъгъла на седалката, облегалката и поставката за краката Метална структура с LED осветление бяло в..
Показва 1 до 12 от 105 (9 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.