Menu
Вашата количка

Нагреватели за кола маска

 

Нагревател за кола маска – основна информация за кола маската

 

Преди да ви разкажем за функциите и предназначението на уредите от категория „Нагревател за кола маска“, нека да се спрем за малко на самата кола маска като процедура. Кола маската е най-популярният и широко използван метод за епилация в днешно време. По своята същност тя представлява нанасяне на тънък слой от горещ восък върху зоната, която трябва да се обезкосми. Въпросният слой от горещ восък се оставя за период от няколко секунди да се охлади и да стегне. Впоследствие се отстранява посредством рязко движение, благодарение на което се премахват и нежеланите косми.

Виж повече

 

 

Нагревател за кола маска – какви са неговите функции?

 

Нагревател за кола маска 1 Както подсказва и наименованието им, уредите от категория „Нагревател за кола маска“ се използват за нагряване на восъка до постигане на желаната температура и консистенция. Благодарение на тях восъкът се привежда в оптималното състояние с оглед изискванията на процедурите по обезкосмяване. Качественият нагревател за кола маска е способен да ви гарантира извършването на процедури по обезкосмяване с най-висока ефективност. Процедури по обезкосмяване посредством кола маска, от които вашите клиенти ще бъдат напълно удовлетворени и в бъдеще ще се върнат отново в козметичния ви салон.

 

 

Какви видове нагревател за кола маска се предлагат на пазара?

 

   -       рол-он нагревател за кола маска – нарича се така, защото след като се нагрее, апликаторът просто се навива върху желаната зона от кожата. Много е удобен за премахване на косми на веждите или пък над горната устна. При този тип нагревател процедурата за обескосмяване е следната - Първо поставяте патрона с кола маска в нагревателя и след като е достигнал температура на топене кола маската се нанася върху участъка, който желаем да епилираме, поставя се хартия за епилация с натиск за да прилепне хубаво хартията за восъка, след което се издърпва в посока противоположна на разтежа на косъма. След приключване на процедурата е добре да се използва успокояващ гел, крем, олио или лосион.


   Нагревател за кола маска 2     -       Нагревател за кола маска за кутии-   При него восъкът се нагрява в метални кутии 400 или 800 мл, които са съобразени с размерите на съда на уреда. Кутиите се различават само по височина, с еднакъв диаметър са. Поставят се дирекно в уреда и се загряват. Веднага след това може да се премине към същинската процедура по кола маска. С помощта на еднократна дървена или метална шпатула се взима от вече разтопената кола маска и се нанася на участъка , който желаем да депилираме, поставя се хартия за епилация с натиск за да прилепне хубаво хартията за восъка, след което се издърпва в посока противоположна на разтежа на косъма


     - Нагревател за кола маска шайби(перли)- при тях в депозина на нагревателя за кола маска се поставя необходимо количество кола маска на перли или шайби и се загрява до температура на топене. След което с помощта на еднокрътна дървена или метална шпатула се взима необходимото количество, нанася се на участъка, който желаем да епилираме изчаква се няколко секунди да се втвърди и се отлепва самата кола маска с издърпване в посока противоположна на разтежа на косъма.След приключване на процедурата е добре да се използва успокояващ гел, крем, олио или лосион.   -       комбиниран нагревател за кола маска – комбинираният нагревател за кола маска до голяма степен съчетава свойствата и характеристиките на първите два вида. . Той може да се използва за нагряване както на кола маска под формата на кутия или шайби и перли, така и на ролон патрони. 

 

 

Кои други фактори да вземете под внимание при избора на нагревател за кола маска?

 

Освен вида, има и други фактори, които трябва да вземете под внимание при избора на нагревател за кола маска. Сред тях са вместимостта, контролът на температурата, скоростта на нагряване, както и размерите на самия уред. Ето малко повече информация за споменатите фактори:

 

 -       избора на нагревател за кола маска: вместимост – нека да започнем с вместимостта на набелязания от вас нагревател за кола маска. Тя показва какво количество восък е възможно да се нагрява наведнъж в съответния нагревател за кола маска. Съобразете този фактор с нуждите на бизнеса си и с обичайните ежедневни дейности във вашия козметичен салон.

   -         избора на нагревател за кола маска: контрол на температурата – разгледайте и опциите за контрол на температурата на набелязаните от вас модели нагревател за кола маска. Трябва да сте наясно дали въпросният нагревател за кола маска е способен да поддържа постоянна температура, която е силно необходима при професионалните процедури.

        -       избора на нагревател за кола маска: скорост на нагряване – съществен фактор е и скоростта на нагряване. Или казано с други думи, колко време е необходимо на съответния нагревател за кола маска да нагрее восъка до желаната температура и консистенция. Това е особено важно в козметичните салони, където се работи по график и си има определен норматив за деня.

 -       избора на нагревател за кола маска: размери на уреда – не пренебрегвайте размерите на набелязаните от вас модели нагревател за кола маска. Трябва да сте сигурни, че закупеният уред ще се вмести в предназначеното за него свободно пространство във вашия козметичен салон.

 

 

Защо да закупите нагревател за кола маска от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg?

 

kozmetichnooborudvane.bg е онлайн магазин, който е собственост на фирма Стил и Грация ЕООД. Предлагаме ви професионално модерно оборудване за вашите козметични, СПА, масажни, тату, фризьорски и бръснарски салони. Вижте защо да закупите нагревател за кола маска именно от нас:

 

Нагревател за кола маска 3Нагревател за кола маска от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Високо качество – подбрали сме само и единствено уреди от категория „Нагревател за кола маска“ от най-високо качество. Уреди, които са дело на реномирани производители и отговарят на последните стандарти в бранша. Уреди, които ще ви гарантират първокласни процедури по обезкосмяване и максимална удовлетвореност на вашите клиенти.

 

Нагревател за кола маска от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Ниски цени – от друга страна, цените ни са изключително ниски, особено като се вземе предвид качеството на предлаганите уреди. Те са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на местния бизнес. Бъдете сигурни, че в онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Нагревател за кола маска“.

 

Нагревател за кола маска от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Широка гама продукти на склад – широката гама от продукти на склад, с която разполагаме, ни дава възможност да реагираме веднага на клиентските заявки и да осигуряваме доставки в най-кратки срокове. Независимо какъв тип нагревател за кола маска ви трябва и на кои характеристики на уреда държите, онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg е подходящото място за вас.

 

Нагревател за кола маска от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg: Вежливо и компетентно обслужване – можете да разчитате на вежливо и компетентно обслужване от страна на екипа на онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg. В случай, че се нуждаете от професионална консултация относно избора на нагревател за кола маска, не се колебайте да се обърнете към нашия екип. Ние с удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви помогнем да вземете правилното решение за развитието на бизнеса си.

 

 

Нагревател за кола маска – основна информация за кола маската

Нагревател за кола маска – какви са неговите функции?

Какви видове нагревател за кола маска се предлагат на пазара?

Кои други фактори да вземете под внимание при избора на нагревател за кола маска?

Защо да закупите нагревател за кола маска от онлайн магазин kozmetichnooborudvane.bg?

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.