Menu
Вашата количка

Стерилизаторни кутии

Органайзер контейнер Органайзер контейнер
Предварителна поръчка
Модел: AS-144344
Комплектът от пет части контейнери за съхранение ще ви позволи да подредите всички аксесоари и инструменти, необходими в професионалните козметични или фризьорски салони, но също така ще бъде перфектен и у дома. Пластмасовите контейнери се поддържат лесно чисти . Неутра..
30.00лв.
Органайзер контейнер за дребни продукти C45 Органайзер контейнер за дребни продукти C45
Предварителна поръчка
Модел: AS-144339
Практичен органайзер с десет номерирани отделения ще ви позволи да организирате малки аксесоари за оформяне на нокти или удължаване на мигли. Различните размери на контейнерите ви дават възможност да съхранявате различни по размер декорации и накрайници. Кутията ще работи до..
7.00лв.
Органайзер контейнер за дребни продукти C50 Органайзер контейнер за дребни продукти C50
Предварителна поръчка
Модел: AS-144340
Практичен органайзер с единадесет номерирани отделения ще ви позволи да организирате малки аксесоари за оформяне на нокти или удължаване на мигли. Различните размери на контейнерите ви дават възможност да съхранявате различни по размер декорации и накрайници. Кутия..
7.00лв.
Органайзер контейнер за дребни продукти C55 Органайзер контейнер за дребни продукти C55
Предварителна поръчка
Модел: AS-144343
Универсалният контейнер под формата на касета ще бъде идеален за съхранение на малки предмети, козметични четки, декорации, пили и други козметични продукти. Неутрален цвят и минималистичен дизайн ще паснат перфектно на стила на всеки интериор.Практичният контейнер е изработен от плас..
7.00лв.
Стерилизаторна кутия за инструменти Стерилизаторна кутия за инструменти
Предварителна поръчка
Модел: AS-100133
Стерилизаторна кутия - бял контейнер за дезинфекция за малки инстроменти, пили за нокти, буфери, фрези и микродермабразионни главиИЗПОЛЗВА СЕ СЪС ТЕЧНОСТИ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЯРАЗМЕРИВЪНШНИ (ВЪТРЕШНИ)- ДЪЛЖИНА 22 СМ (20,5 СМ)- ШИРИНА 11 СМ (9 СМ)- ВИСОЧИНА 7.5 СМ (5 СМ)..
20.00лв.
Стерилизаторна кутия за инструменти 1,3 л тюркоазен Стерилизаторна кутия за инструменти 1,3 л тюркоазен
Предварителна поръчка
Модел: AS-113585
Ваничка за дезинфекция и стерилизацияИзработен от полипропиленКапацитет 1.3L, цвят тюркоазСнабдена е със сито и дръжка, към която се закрепваТова позволява материалът да бъде екструдиран без контакт на ръцете с дезинфектиращия материалТегло 1 кг..
37.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.