Menu
Вашата количка

Ринг Лампи

Модел: AS-126603
Професионалната лампа Polluх VI е продукт, изработен от лек и издръжлив алуминийС помощта на 192 светодиода се постига балансирано осветление без цветни петна или нежелано излъчване на топлина, светлината е подобна на дневната. Разполага с две глави, разположени върху гъвкави рамена. Този ..
330.00лв.
Модел: AS-127938
Ring LED лампата RING в бяло е идеалното решение за осветяване на филми, влогове, грим фотография, макро фотография, портретиИма широк диапазон за регулиране на цветовата температура. Лампата осигурява дълготрайна, безпроблемна работа и отлично цветопредаване. Лесното монтиране на стабилен..
95.00лв.
Модел: AS-127937
Ring LED лампата RING в черно е идеалното решение за осветяване на филми, влогове, грим фотография, макро фотография, портретиИма широк диапазон за регулиране на цветовата температура. Лампата осигурява дълготрайна, безпроблемна работа и отлично цветопредаване. Лесното монтиране на стабиле..
95.00лв.
Модел: AS-119780 AS-122571
Пръстеновидната LED лампа с постоянна светлина е идеална за снимка на малки предмети и фотографияЛампата осигурява дългосрочна безпроблемна работа Перфектен е за грим, незаменим във всеки козметичен салонЛесният монтаж на стабилен метален статив осигурява изключително комфортна работа с лампата..
275.00лв.
Модел: AS-133094
Несравнимото качество на лекия, гъвкав дизайн и дългият обхват на лампата ALL4LIGHT Lashes Line 2 я правят категоричен фаворит сред лампите за лечение. Използваният цвят и мощност ще отговорят и на най-взискателните очаквания, докато дългата 71 cm светлинна глава перфектно осветява мя..
210.00лв.
Модел: AS-141602
Несравнимото качество на лекия, гъвкав дизайн и иновативната светлинна глава GLOW DUAL го правят категоричен фаворит сред лампите. Използваният цвят и мощност ще отговорят на най-взискателните очаквания, докато ДВОЙНАТА осветителна глава осветява мястото на третиране.Технически данни:Модел: 601..
170.00лв.
Модел: AS-148029
Лампа LED Glow Arche II с уникална дъгообразна форма осигурява отлично осветяване на третираната зона по време на услуги, изискващи прецизност, като например оформяне на ноктите. Той е идеален за специализирани кабинети, където правилната светлина значително влияе върху..
215.00лв.
Модел: AS-148198
Практичната лампа за лечение Glow Arche III с уникална дъгообразна форма осигурява отлично осветяване на зоната за третиране по време на услуги, изискващи прецизност, като оформяне на ноктите. Той е идеален за специализирани кабинети, където подходящата светлина значително влияе върху качеството на ..
215.00лв.
Модел: AS-148020
Компактната Glow ring лампа с външен диаметър 33 сантиметра е практичен уред, който ще осигури отлично осветление на работното място в салон за красота, фризьорски салон или студио за татуировки, а също така ще бъде полезна за фотография, запис на видео и материали за социалните медии . Безсенчестно..
120.00лв.
 LED лампа Polluks II Type MSP-LD01- за грим и мигли - черна  LED лампа Polluks II Type MSP-LD01- за грим и мигли - черна
Предварителна поръчка
Модел: AS-119060
Професионалната лампа Polluх II е продукт, изработен от лек и издръжлив алуминийС помощта на 192 светодиода се постига балансирано осветление без цветни петна или нежелано излъчване на топлина, светлината е подобна на дневната. Разполага с две глави, разположени върху гъвкави рамена. Този ..
295.00лв.
 LED лампа Ring 18" - 48W - черна  LED лампа Ring 18" - 48W - черна
Предварителна поръчка
Модел: AS-119781
Пръстеновидната LED лампа с постоянна светлина е идеална за снимка на малки предмети и фотографияЛампата осигурява дългосрочна безпроблемна работа Перфектен е за грим, незаменим във всеки козметичен салонЛесният монтаж на стабилен метален статив осигурява изключително комфортна работа с лампата..
390.00лв.
 LED лампа Ring Selfi 10"-за грим - бяла  LED лампа Ring Selfi 10"-за грим - бяла
Предварителна поръчка
Модел: AS-128445
СЕЛФИ РИНГ ЛАМПА ЗА ГРИМLED пръстеновидната светлина е идеална за фотография на лица, както и за малки обекти и макро фотографияРаботи много добре за гримиране или козметични процедури и за заснеманеЛампата осигурява отлично възпроизвеждане на цветовете Главата&nbs..
90.00лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.