Menu
Вашата количка

Доставка

!!! ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !!!

Ние екипът на Стил и Грация ЕООД се стараем клиентите ни да могат да пазаравуат при нас лесно, без затруднения, за да пристигат продуктите навреме и да сте спокойни за вашата поръчка.

Доверяваме се  на лицензираните  куриерски фирми "СПИДИ" и "Транспрес" за доставката на поръчаните продукти.

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. 

Срок на доставка на продукти в наличност:

До 2 работни дни за София и големите градове. За останалите населени места, където куриерите работят по график, пратката пристига според графика на куриера. Той обикновено извършва доставки в определени дни от седмицата. 

За продукти с предварителна поръчка срокът за доставка се консултира при поръчката.

Заплащането се извършва на място при получаване на продукта, директно на куриера, който ви доставя стоката (Пример: Ако вашата поръчка е на стойност 205 лв, а транспортните разходи 15лв При получаването на поръчката си заплащате на куриера 220лв)

ВАЖНО!!! Доставката се поема от купувача! Всичките ни пратки пътуват с опция преглед, тест и застраховка. Пратки приети от куриер без възражение не подлежат на рекламации.

СПИДИ тарифи - Услуги на територията на България –

до 1 кг -  до офис 3,69 лв, до адрес 5,29 лв

до 3 кг  - до офис 3,695 лв, до адрес 6,33 лв

до 6 кг до офис 5,13 лв, до адрес 10,82 лв

до 10 кг до офис 6,32 лв,  до адрес 11,90 лв

до 20 кг до офис 11,29 лв,  до адрес 17,36 лв

Такса наложен платеж/паричен превод 1% от стойността (мин. 0.50 лв./пратка)

Цените са в лева без включен ДДС

Преференциалните цени са валидни при тегло на пакет в пратка до 32 кг.и тарифно тегло на цялата пратка до 50 кг.

Максималното допустимо единично тарифно тегло на пакет е 50 кг.

За пратки, които се състоят от един или повече пакети с единично тарифно тегло над 50 кг., се начислява допълнителна такса „Тежък пакет“ - 20 лв

Към цената на услугата се начислява: - такса „Гориво“, която се определя в началото на всеки месец в зависимост от цените на горивата в България и подлежи на месечна актуализация. Такса „Гориво“ за услуга „Стандарт 24 часа“ е не по-малко от 12%. - надбавка „Тол-такса“, други такси и надбавки в размер по действаща Тарифа;

Всяка пратка се измерва по нейното физическо и обемно тегло. Тарифното тегло на пратката, по която същата се таксува, е по-високото между физическото и обемното тегло. Продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. 


Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.