Menu
Вашата количка

На изплащане с TBI BANK

За да улесним своите клиенти, ние от Стил и грация ЕООД предоставяме възможността на нашите клиенти продуктите ни  да бъдат закупени на изплащане. Може да вземете на лизинг всички продукти, които предлагаме в сайта https://kozmetichnooborudvane.bg

Единственото изискване е минималната сума за покупка на лизинг да е 150 лв, а максималната 10 000 лв.

Чрез лизинговите ни условия искаме да улесним максимално клиентите си, за да могат да се възползват от промоциите, от най-новите продукти, да са винаги да са в крак с технологиите и модата  и да предлагат на клиентите си процедури на високо ниво.

Предлагаме ви лизингови условия от ТБИ БАНК ЕАД.


ВАЖНО !!! Сумата на доставката не влиза в цената на кредита. Тя трябва да бъда заплатена при получаването на поръчката с наложен платеж на куриерската фирма доставчик.


С помощта на специално разработен Ти Би Ай Банк ЕАД калкулатор, КЛИЕНТЪТ лесно може да се ориентира за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане, за да избере най-удобния за него вариант на погасяване. Системата автоматично изчислява всички полета на калкулатора. За да продължи напред, КЛИЕНТЪТ трябва да даде своето съгласие за обработка на личните му данни поотделно, на три места, с тикчета. По този начин той извършва електронно изявление, че е запознат и приема условията. 

При поръчка в количката натиснете бутона:


Когато решите, че може да вземете някой продукт на изплащане или искате просто да видите какви биха били вноските ви за кредит от 12 месеца, е необходимо само да погледнете калкулатора. На него ще видите цената на стоката, срок за кредита ( месеците, които могат да са от 3 месеца до 36 месеца.), общия размер на кредита, месечната вноска и общата дължима сума. По този начин вие лесно ще получите необходимата ви информация. За да продължи напред, КЛИЕНТЪТ трябва да даде своето съгласие за обработка на личните му данни поотделно, на три места, с тикчета. По този начин той извършва електронно изявление, че е запознат и приема условията. След, което натиснете бутона  „Напред към данните на клиента“


Когато вече сте решили, че ще закупите продукта на кредит, нужно е да попълните и допълнителната информация, която е задължителна за пазаруване на кредит. Тя включва: име, презиме, фамилия, ЕГН, телефон за връзка, e-mail, адрес по лична карта, адрес за доставка. Тези полета са отбелязани като задължителни. За да отличите детайли, като например цвят на продукта, който сте избрали, напишете тази информация в полето „Описание“. То не е задължително, защото не всички продукти имат различен цвят или някакви подразделения. 
За да завършите поръчката си, натиснете бутона „ Изпрати“


След като направите поръчката, наш представител ще се свърже с Вас да уточни наличностите на продуктите.

Когато бъдат уточнени наличностите, заявката се изпраща към ТБИ БАНК ЕАД.

В последствие представител на ТБИ БАНК ЕАД, ще се свърже с вас, необходимо е да приготвите личната си карта.

След което идва процеса на одобрение - в  рамките на работния ден и онлайн подписване на договора.

Процедурата за клиента е максимално опростена.


Ако сте одобрени, наш представител ще се свърже с Вас за допълнителни уточнения за доставката на поръчаните продукти и данни за фактурата.Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.