Menu
Вашата количка

Общи условия

1. Уебсайтът kozmetichooborudvane.bg, включително поддомейнът www.kozmetichnooborudvane.bg

е интернет магазин, собственост на фирма Стил и Грация ЕООД.

2. На уебсайта се предлагат продукти, които фирма Стил и Грация ЕООД внася и разпространява.

3. Уебсайтът предоставя информация, възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продуктите предлагани от Стил и Грация ЕООД.

4. Общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уебсайта.

5. Всеки потребител, работещ със уебсайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в уебсайта до напускането му.

6. Стил и Грация ЕООД си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

7. Стил и Грация ЕООД се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа

8. Извършваме доставки в цялата страна на посочен от клиента адрес

9. Всички наши пратки пътуват с опция преглед, тест и застраховка -- моля огледайте добре пратката преди да я приемете. Не приемаме за връщане счупени или наранени от транспорт пратки след като клиента е приел без възражение.

10. По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани и в оргиналната им опаковка. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. При връщане на продукти потребителят трябва да предостави банкова сметка, на която да бъде преведена сумата за продукта. Паричният превод ще бъде направен след получавене, преглед и проба на върнатият продукт.

11. За покупки с предварителна поръчка - продукти поръчани с предварителна поръчка поръчани от фабрика специално за определен клиент не подлежат на връщане или смяна. Стил и грация ЕООД не поема отговорност при отказ от клиент и не възстановява частична или цяла заплатена сума.

ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ТРАНСПОРТА НА СТОКАТА ДО СКЛАДОВАТА НИ БАЗА СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

Стил и Грация ЕООД не приема връщане на стоки, чиято оригинална опаковка липсва или е нарушена цялостта й.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин.